Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Останні новини про електричний кроссовер Audi E-tron

Перший повністю електричний кроссовер від компанії Audi зможе похизуватися дуже ємким аккумулятором на 95кВт та запасом ходу у понад 300 км. Але найголовніше,що новачок отримає надшвидку зарядку, яка дозволить йому поповнювати енергію на спеціальному обладнанні Tesla Supercharger. Отдже, інженери Audi як ніколи близьки до заміщення традиційного двигуна внутрішнього згоряння на електричний привід.

Враховуючи, що головний конкурент в обличчі Tesla Model X коштує дорожче та має екстравагантну зовнішність, що не завжди є доречним для власників преміум автомобілів, Audi E-tron може стати найбажанішим електро кроссовером у світі. Останньою новиною про технічні особливості нового Audi E-tron стала інформація про те, що кроссовер отримає замість трьох, як очікувалось, а лише два електромотори. Як ми вже згадували, батареї встановлені на E-tron можна буде підзарядити на 80% лише за 30 хвилин, а це майже повністю вирішує проблему долати великі відстані на одному заряду.      

З виходом на ринок Audi E-tron в Європі з҆ явиться розгалуджена система заправних комплексів для швикої зарядки та відповідна інфраструктура для електромобілів. Крім швидкогї зарядки кієнти матимуть різні варіанти обладнаннядля зарядки за 4 або 8 годин. Поки до офіційної презентації новачка залишається декілька місяців в розпорядження журналістів потрапив предсерійний прототип E-tron. На зображеннях помітно, що кроссовер матиме типове для автомобілів Audi обличча.

І все ж таки нам здається, що гловним конкурентом новому E-tron стане британський електромобіль Jaguar I-Pace, який позиціонується в сегменті преміум кроссоверів з електроприводом. Обидва кроссовера орієнтуються на ринки США та Китаю, де потенційні клієнти вже готові внести чималу предоплату, щоб отримати електричні кроссовери одними з перших у світі.  

Завдяки потужним електродвигунам, Audi E-tron отримає просто таки фантастичну динаміку, яка дозволятиме набирати першу сотню всього за 4,5 секунди. На борту кроссовера буде впроваджено всі технологічні новинки з традиційних моделей A6 та A8. Крім цього ми очікуємо високий рівень виконання інтер҆ єру та  широкі можливості з індивідуалізації…   

 

07.05.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Останні новини про електричний кроссовер Audi E-tron

Політика конфіденційності